Over Corine's Colors

Hoi allemaal, leuk dat je hier komt lezen op mijn website! Mijn naam is Corine Gorter. Ik ben geboren in een dorp in Brabant, maar in de jaren negentig verhuisd naar de Zaanstreek en ben inmiddels aardig ingeburgerd. Ik mis de natuur - mijn grote inspiratiebron - nog steeds, maar zelfs in de stad kan je natuur vinden. In mijn voortuin staat een oude appelboom en ook in de achtertuin heb ik fruitbomen geplant. Ik vind het heerlijk om naar de kwetterende mussen te kijken die 's morgens mijn tuin bezoeken. En die prachtige bloesems in het voorjaar, die vind ik echt geweldig. Alleen al daarvoor zou je een appelboom in je tuin moeten planten, de bloesems zijn echt geweldig mooi!  

Eigenlijk begon het kaartjes maken per ongeluk. Ik maakte soms een schilderij op een groot doek en ik schreef gedichten. Op een dag zag ik een leuke kaartenactie van een plaatselijke drukkerij. Het leek mij een leuke kans om wat van mijn doeken af te laten drukken in kaartvorm. Ik kreeg daar erg leuke reacties op en zo begon het kaarten maken. Ik werd er zelf ook erg blij van en ging steeds meer kaartjes maken en zo komt het dat ik nu een hele verzameling kaarten heb! En ik ben nog lang niet uitgetekend. 

Deze foto is genomen op de allereerste braderie waar ik stond met mijn kaarten en schilderijtjes. Zoals je wel kunt zien aan het zeil achter mij, was het die dag vreselijk weer, maar we hadden ontzettend veel plezier, ondanks de regen en de kou. 

Ik begin met een tekening die ik inkleur met aquarelverf, potlood, acrylverf of een ander medium. Soms knip en plak ik stukjes papier uit oude boeken. De uiteindelijke tekening scan ik in en daarvan wordt dan een kaartje gedrukt. Waar je zeker van kunt zijn is dat ik heel erg mijn best heb gedaan om bijzondere kaartjes te maken. Ik hou van lieve kaartjes die je raken. Die een stukje warmte brengen.

Ik heb altijd wel iets gehad met kaartjes sturen, en ik vind het ook heel leuk om een kaart van iemand te ontvangen. Het idee dat iemand dat kaartje helemaal speciaal voor mij heeft uitgekozen en er een persoonlijke boodschap op heeft geschreven, vind ik heel liefdevol. Simpel en liefdevol. Net als de kwetterende mussen in de ochtend, of de bloeiende appelbloesem in het voorjaar. Ik vind het heel erg leuk om kaartjes te sturen naar mensen. Gewoon, zomaar. Of voor een speciale gelegenheid, zoals een kinderverjaardag. 

En soms om iemand een hart onder de riem te steken of op te beuren. Met zo'n simpel gebaar stuur je een klein stukje liefde en echte aandacht. In deze wereld van vaak vluchtige communicatie is dat best bijzonder. Ik heb daarom een aantal kaarten speciaal met een bemoedigende of gewoon lieve tekst erop gemaakt. Zo is het nog makkelijker en leuker om een speciaal iemand te kunnen steunen. Hopelijk vind jij mijn kaarten ook leuk. En misschien weet je al wie je een kaartje gaat sturen. Samen maken we deze wereld een stukje blijer! 

~Send Happiness~

Nieuwsbrief

Vier keer per jaar verstuur ik een nieuwsbrief vol gezellige babbels en nieuwtjes. Wil je graag mijn nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hier in! 

© 2019 - 2023 corinescolors | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel