Wat is postcrossing?

Postcrossing is mijn nieuwe hobby sinds januari 2019. Ik vond het altijd al leuk om kaartjes te sturen, maar nu kan ik nog veel meer kaartjes sturen, de hele wereld over, hoe cool is dat?!  Bovendien ontvang ik ook weer kaartjes van mensen over de hele wereld. 

Hoe het werkt? Je gaat naar de website (zie link hierboven) en maakt een account aan. Op het moment dat je kaarten wilt gaan versturen klik je op 'send a postcard'. Je krijgt dan een willekeurig adres toegezonden van een willekeurig persoon, inclusief een nummer. Dat nummer is erg belangrijk, want hiermee kan de ontvanger jouw kaart registreren. Je leest op het profiel waar de persoon zoal van houdt en ik probeer dan altijd een kaartje te sturen dat past bij de hobby's of interesses van die persoon.

Wanneer je kaarten eenmaal zijn ontvangen én geregistreerd, ga je ook kaarten terug ontvangen. Wanneer je een kaartje ontvangt is het de bedoeling dat je die ook weer registreert via het nummer dat op de kaart vermeld staat. Ik kan je garanderen dat het een erg verslavende hobby is! Bovendien had ik natuurlijk erg veel kaartjes nodig om te kunnen versturen. Gelukkig is dat voor mij geen enkel probleem ;-) 

Vandaar dat je op mijn site veel verschillende soorten ansichtkaarten vindt. Misschien vind jij het ook leuk om kaartjes te sturen naar andere postcrossers van een locale kunstenaar. Happy Postcrossing! 

Actie artikelen

Nieuwsbrief

Wil je ook vrolijke post in je mailbox, met daarin alles over de nieuwste kaarten en exclusieve aanbiedingen? Pssst, niet verder vertellen, maar deze aanbiedingen zijn alleen voor lezers van de nieuwsbrief. Zo heb je als lezer altijd een streepje voor!
Aanmelden
© 2019 - 2021 corinescolors | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel