Kaartje op maat

Misschien ben jij op zoek naar een leuk kaartje voor jouw bedrijf en wil je graag een kaart naar jouw persoonlijke wensen laten maken. Dat kan! Met een persoonlijke kaart zet je je bedrijf letterlijk op de kaart. Je kan ook een kaart laten maken voor een speciaal marketingdoel. Natuurlijk kan je je klanten een nieuwsbrief sturen, maar hoe leuk en origineel is het om eens gebruik te maken van ouderwetse post. Aan een echte kaart kan je klant meteen zien dat je moeite hebt gedaan om je boodschap over te brengen. Maar je kan ook denken aan een unieke bedankkaart voor bij bestellingen, zoals het kaartje hieronder, dat ik in opdracht maakte voor Suez Thee:

Wil jij ook zo'n leuk en uniek kaartje voor jouw bedrijf? Of wil je een persoonlijk kaartje voor al je werknemers? Misschien zoek je een leuk bedankje voor alle juffen en meesters of ben je zelf meester of juf en wil je al je leerlingen in het zonnetje zetten. Wat je wens ook is, er past altijd een leuk kaartje bij. Neem contact met me op via het contactformulier of stuur me een privébericht via Facebook of Instagram.

Wil je meer weten over het gebruik van kaarten voor jouw marketing? Wil je bijvoorbeeld weten aan welke regelgeving je moet denken? Lees dan verder in het artikel: Ansichtkaart voor marketing. 

Actie artikelen

Nieuwsbrief

Wil je ook vrolijke post in je mailbox, met daarin alles over de nieuwste kaarten en exclusieve aanbiedingen? Pssst, niet verder vertellen, maar deze aanbiedingen zijn alleen voor lezers van de nieuwsbrief. Zo heb je als lezer altijd een streepje voor!
Aanmelden
© 2019 - 2021 corinescolors | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel